Back to Basics

Tervetuloa tekemään 12 askelta yhdessä Ison Kirjan mukaisesti! Kokoussarjan osallistujat sitoutuvat olemaan mukana kokouksissa (1 poissaolo painavasta syystä ok, mutta tällöin täytyy käydä kokouksen asiat läpi kummin kanssa) ja tekemään mm. inventaarion itsestään sekä jakamaan sen kumminsa kanssa. Ilmoittautumiset sähköpostilla: oadoublewinners@gmail.com Linkki kokoukseen: https://join.skype.com/edGT4QiNnaC5

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, tekstissä sanotaan ΟΑ Back to basics kokoussarja Tule tekemään 12 askelta yhdessä, me tarjoamme kummit! Skypessa, ma 4.1. klo 16.30 Kokoukset ohessa to 7.1 klo 16.30 linkki ma 11.1. klo 16.30 to 14.1. klo 16.30 Töölön Double winners OA-ryhmä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s